wORKSHOP
ONAFHANKELIJK BEEN

Je been klappert, wiebelt of duwt. Het doet in ieder geval van álles, behalve onafhankelijk zijn. En wat je ook probeert, een stiller been krijg je er niet van. En dat is zó zonde. Want er is geen machtiger gevoel dan een paard dat je meeneemt. Op zijn eigen benen. 

Dus laat me je helpen. 

Jouw probleem zit namelijk niet in je been. Wiebelbenen zijn een gevólg, geen oorzaak. De oorzaak zit negen van de tien keer in je onderrug- en bekkengebied. Of zelfs wat je bijvoorbeeld met je borstbeen doet, is van invloed op je beengebruik. Ja, écht. Ik leg het je allemaal uit in deze workshop. Beter nog, ik laat het je voelen via mijn oefeningen.

We werken zonder paard. En nou niet meteen afhaken, omdat je persé rijles wilt. Want ik weet óók wel dat je paard een rol speelt. Is Furie niet goed aan het been? Dan kan jouw been niet onafhankelijk zijn. Maar luister, zolang jouw been niet vrij beweegt, kán je paard ook niet aan het been zijn. 

Een cirkel dus.

Iemand moet de slimste zijn om die te doorbreken. Jij dus. Je vraag hierbij is: ‘Hoe gebruik ik mijn bekken en onderrug handig, zodat mijn been onafhankelijk is?’ Dát kan ik je perfect laten voelen via mijn oefeningen. Dan kan je daarna shinen in de baan. Want als je paard op zijn eigen benen loopt, kan de dans pas écht beginnen.

Op 3 december van 10:00 tot 11:30 uur ben je welkom in mijn praktijk in Gilze (NB). En waar je ook vandaan komt, het is de rit waard. Beloofd. Maar het is ook mogelijk om deel te nemen via een livestream. Geef dat dan even aan op het inschrijfformulier. 

€ 75,-

 
 
 
Bij annulering van de workshop door klant gelden de volgende bepalingen:
a. Bij annulering tot drie weken voor aanvang van het workshop wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.
b. Bij annulering korter dan drie weken voor aanvang van de workshop wordt er 100 % van de oorspronkelijke prijs in rekening gebracht.
c. Beide partijen verrichten inspanning om een vervangende deelnemer te werven. Wordt een vervangende deelnemer gevonden, dan ontvangt de klant zijn betaling terug op het moment dat de vervangende deelnemer de volledige deelnamekosten heeft voldaan.